Bruiloft Inge & Frederik

 

“Lara heeft onze bruiloft op foto vastgelegd en we zijn zo blij met haar en met de foto’s! Haar persoonlijke aanpak vonden we erg prettig. Van tevoren zijn we uitgebreid samen door het draaiboek heengelopen zodat ze precies wist wat op welk moment plaats ging vinden. Ook zijn we een keer van tevoren samen bij de locatie gaan kijken. 

Wat we heel fijn vonden aan de samenwerking is dat Lara echt luisterde naar wat wij graag wilden en daar heel flexibel in was. Op de dag zelf leek ze bijna onzichtbaar waardoor het geen ‘geposeerde’ foto’s werden maar ze heel mooi de sfeer van de dag heeft vastgelegd. Op de een of andere manier was ze telkens precies op het goede moment op de goede plek. De foto’s zijn echt fantastisch geworden! 

Na afloop heeft Lara ook ons fotoboek gemaakt. Lara heeft het zo mooi samengesteld, dit hadden we echt nooit zelf kunnen maken (ook niet met veel tijd).

Kortom, helemaal blij met de samenwerking, de flexibiliteit en ‘onzichtbaarheid’ op de dag zelf, de geweldige foto’s en het mooie boek!

Inge & Frederik”